Vegan Kuchařka pro Každodenní Vaření v Češtině!

 

Nedávno jsem se od kamarádky dozvěděla, že je možné v češtině sehnat kuchařku od Isy Chandry Moskowitz, největší guru veganských kuchařek a veganského vaření obecně (stojí třeba za projektem PostPunkKitchen - http://www.theppk.com/, celou řadou skvělých kuchařek http://www.theppk.com/books/ a nově i restaurací http://www.modernloveomaha.com/)! Nakladatelství Grada, trochu bez zájmu širší (vegan) veřejnosti, vydalo knížku Jíme zdravě (v originále Appetite for Reduction - get it, G'n'R fans, get it?!), která obsahuje 100 velmi nenáročných, ale vždy chutných receptů pro každodenní vaření. Příprava mnohých z nich zabere méně než 30 minut a ke každému receptu jsou připojené rozsáhlé informace o nutričních hodnotách výsledných pokrmů.
Pokud vám dochází inspirace na každodenní vaření nebo třeba chcete zkusit "jíst zdravě"ji, určitě jí vyzkoušejte. Navíc, když se bude dobře prodávat, je pravděpodobné, že se dočkáme mnohem více vegan kuchařek v češtině, nejen od Isy .

Stojí pouhých 149 Kč!

Více o knize v originále zde http://www.theppk.com/books/appetite-for-reduction/ (recenze si můžete přečíst např. na Amazonu) nebo v češtině na stránkách Grada http://www.grada.cz/jime-zdrave_6707/kniha/katalog/

V
KOMENTÁŘE
1

Petra píše z mobilu

|  25. srpna 2015 v 17:25

Děkuji za skvělý knižní typ...a za úžasný web plný inspirace :) Moc mi pomáhá v přechodu z vegetariána na vegana.

2

Marek

|  26. listopadu 2015 v 21:09

Je opravdu výborná. Spousta vynikajících receptů.

PŘIDEJ KOMENTÁŘ